Pàgina d'inici » Notícies » Nous projectes

Nous projectes

A Arkpadoc SC comencem un mes de febrer ben mogut. Des de dilluns passat estem duent a terme una intervenció preventiva a Rubí, concretament en una àrea del nucli situada dins l’àmbit del Pla Especial i Catàleg del Patrimoni Arquitectònic, Arqueològic i Natural de la ciutat, aprovat l’any 2004.

Una de les rases realitzades a Rubí

Aquesta actuació suposa la realització d’una sèrie de sondeigs, amb el recolzament de mitjans mecànics i supervisió d’una arqueòloga del nostre equip, que permetran albirar la presència o no de restes arqueològiques a la zona i que donaran lloc a una millor planificació i execució del projecte d’edificació previst a la finca afectada.

Al marge d’aquest projecte, l’Àrea de documentació gràfica d’Arkpadoc SC, participa en les tasques de realització de planimetries i digitalització de l’excavació duta a terme al Claustre del Monestir de Poblet, intervenció dirigida per l’empresa Arcs. La mateixa àrea inicia demà un altre projecte de col.laboració a Scala Dei, on des de l’any 2010 hi ha en marxa un procés de restauració. En aquest projecte, Arkpadoc SC assumeix part dels treballs de dibuix arqueològic de camp així com les tasques de digitalització planimètrica.

Des d’Arkpadoc SC veiem el treball interdisciplinar com una de les claus que poden assegurar respostes ràpides i professionals a les necessitats que planteja avui en dia la cura i salvaguarda del nostre patrimoni.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s