Pàgina d'inici » Notícies » El Centre de Visitants de la Garriga

El Centre de Visitants de la Garriga

Inauguració del Centre de Visitants de la Garriga (Foto: OAMC. Ajuntament de la Garriga)

Des del passat 26 de març, Arkpadoc SC s’ha fet càrrec de la gestió del nou Centre de Visitants de la Garriga, situat als antics safareigs municipals. Aquest singular edifici, d’estil art decó i obra del destacat arquitecte Manuel J. Raspall, ha estat rehabilitat en els darrers mesos a fi d’encabir en el seu interior l’equipament necessari per l’acollida i la informació dels usuaris.  Així, l’edifici acull un espai orientat a difondre la riquesa patrimonial de la Garriga, un punt d’atenció i d’informació sobre els recursos turístics, comercials i culturals de la població i un servei de botiga amb  diverses publicacions sobre el municipi, la seva evolució històrica i el seu patrimoni culturali natural.

El Centre incorpora elements tècnics de darrera generació que permeten una millor interpretació i la interacció amb el visitant. Paral.lelament, en breu, incorporarà un servei de guies mòbils de lloguer que facilitaran la visita de manera autònoma per aquelles persones que hi estiguin interessades. El Centre segueix oferint informació sobre d’altres itineraris amb guiatge presencial, com el que des de fa un any Arkpadoc SC duu a terme a l’Espai de Memòria de Rosanes (el segon diumenge de cada mes, amb sortida a les 11h des de Can Rosanes).

L’horari d’obertura és el de caps de setmana i festius de 10h a 14h. Hi ha la possibilitat de rebre grups de manera concertada entre setmana.

Més informació:  A la web o en el telèfon 93.113.70.31

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s