Pàgina d'inici » Notícies » “Racons del Patrimoni”, nova proposta

“Racons del Patrimoni”, nova proposta

Carrer Escassany, Cardona (Bages)

Des de fa unes setmanes Arkpadoc SC ha incorporat un nou espai en el que volem mostrar indrets i racons del nostre patrimoni, afegint.hi un enqudrament o un punt de vista una mica diferent a l’habitual. La galeria Flickr “Racons del Patrimoni” és un punt de trobada per compartir elements patrimonials poc coneguts o bé per mostrar aspectes menys habituals d’altres elements sobradament analitzats en publicacions, ja sigui científiques com divulgatives.

“Racons del Patrimoni” ens permet gaudir amb vosaltres de paratges i edificacions que han cridat la nostra atenció, observar detalls inèdits i recollir els diferents paisatges culturals del nostre entorn. El paisatge, com indica Joan Nogué -director de l’Observatori del Paisatge-, és “el rostre d’un territori”, una part capdal de la identitat. Identificant el seu potencial, preservant-ne els seus elements patrimonials, difonent els seus valors, podem augmentar l’estimació i la cura que en podem tenir. Amb “Racons del Patrimoni”, la nostra intenció és aportar una mirada que reivindiqui indrets, tradicions i d’altres béns patrimonials de la nostra cultura.

Però no volem que aquesta sigui una mirada única o unidireccional, ben aviat obrirem les portes dels “Racons” a la vostra participació! Mentrestant, podeu fer-nos arribar propostes o suggeriments a l’adreça: arpabloc@gmail.com

Benvinguts/des!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s