Pàgina d'inici » Notícies » Assessorament i consultoria

Assessorament i consultoria

 

 

El dia a dia d’una empresa vinculada a la gestió del Patrimoni Cultural implica sovint la realització d’assessoraments a l’hora de valorar la possible realització d’un projecte. La nostra experiència en el sector facilita la fase d’avaluació i diagnosi, agilitzant l’atenció a les necessitats del client que planteja un dubte o proposa una estratègia de dinamització cultural.

A Arkpadoc Sc tenim cura de les necessitats de cada projecte, provant d’optimitzar els recursos i treballant amb la màxima proximitat a la resta d’agents que hi intervenen.  La nostra Àrea d’assessorament i gestió realitza les tasques de consultoria necessàries per donar suport al sector públic i privat en l’activació del patrimoni i en la recerca de recursos econòmics per dur-la a terme. Així, orientem als nostres clients en la recerca de subvencions i ajuts que permetin assegurar la viabilitat d’una intervenció i proporcionem solucions imaginatives en la vessant de la difusió cultural, especialment en allò referent al patrimoni històric i arquitectònic.

Us recordem que Arkpadoc SC disposa d’altres àrees d’actuació (documentació gràfica, serveis arqueològics i de recerca històrica, etc) i que sempre prioritza el treball en equip i la coordinació amb el seu grup de col.laboradors provinents de diferents camps i disciplines (GIS, medi ambient, topografia, sistemes informàtics, disseny gràfic,..).

Podeu fer-nos arribar les vostres consultes a la següent adreça : info@arkpadoc.cat

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s