Pàgina d'inici » Notícies » Treballant al Priorat..la Cartoixa d’Escaladei

Treballant al Priorat..la Cartoixa d’Escaladei

CARTOIXA D’ESCALADEIConjunt de la Cartoixa d'EscaladeiDes del 2010 es va iniciar el projecte de Restauració i Recuperació del Sector Central o Cenobític de la Cartoixa d’Escaladei, a La Morera de Montsant (Priorat). El Servei de Patrimoni Arquitectònic del Departament de Cultura-Generalitat de Catalunya i el Museu d’Història de Catalunya varen iniciar la promoció d’un gran projecte destinat a consolidar, protegir i restaurar les edificacions del gran complex per tal de garantir-ne la seva estabilitat i conservació, i preservar-ne els elements decoratius. En una fase posterior, s’incorporaria a la visita pública un dels espais més significatius de la Cartoixa.

 

Arkpadoc SC va iniciar els treballs de representació gràfica (tècniques fotogramètriques) i dibuix arqueològic a principis del 2011, amb les tècniques Maria Pujals i Marta Maragall, sota la direcció arqueològica de Josep Maria Vila Carabasa. Els treballs portats a terme es varen centrar en el Sector Central o Cenobític, i continuaren també durant el 2012 i ara, el 2013. En aquest últim cas, les tasques s’han centrat en la representació gràfica del sector de l’entrada a la Cartoixa.Treballs de documentació

Si voleu saber més coses sobre aquest conjunt monàstic, vegeu la web oficial, o veniu a visitar aquest magnífic indret del Priorat!!

http://www.turismepriorat.org/ca/que-fer/punts-interes/cartoixa-de-scala-dei

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s