Pàgina d'inici » Notícies » Arkpadoc_Infografics

Arkpadoc_Infografics

Dibuix arqueològic

Dibuix arqueològic

Des dels nostre inicis, i dins l’Àrea de Representació gràfica, hem apostat per la recerca i innovació cap a l´ús de noves tecnologies i aplicacions en la repesentació gràfica del Patrimoni Arqueològic i Arquitectònic.

  • REALITZACIÓ DE PLANIMETRIES ARQUEOLÒGIQUES: suport tècnic en el dibuix de camp combinat amb tècniques de representació fotogramètrica; aixecaments i estudis previs de monuments i edificis històrics; suport topogràfic al treball de camp arqueològic.
  • TRACTAMENT DE L’INFORMACIÓ GRÀFICA I CARTOGRÀFICA, I POSTEDICIÓ: ús de tècniques de vectorització en format AUTOCAD; ús de la vectorització amb tècniques fotogramètriques i amb la rectificació d’imatges 1:1, vinculades amb informació geomètrica exacte.

Hem treballat a: Castell dels Comtes / Castell de Tavascan /Castell de Vallmoll /Cartoixa d’Escaladei / Monestir de Poblet / Monestir de Santes Creus /Palau Abacial, Monestir de Sant Cugat /Torre del Castell de Santa Perpètua de Gaià / Torre del Palau / Torre de Poblet /Molí de l’Esclop … visiteu la nostra galeria d’imatges!!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s